Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ"


O Άγιος Βασίλης ξαναέρχεται μέσα στον Φλεβάρη.
Γιατί να περιμένουν τα μικρά και μεγάλα παΐδια σκέφτηκε το ΤΟΤΑL SOCCER και όλη σχεδόν η SERIE A θα βρίσκεται εντός του μηνά στις προθήκες των απανταχού παιχνιδιάρικων. Μίλαν, Ίντερ, Γιούβε, Φιορεντίνα, Ρόμα, Λάτσιο και άλλες πολλές ιταλίδες θα γίνουν το επόμενο όνειρο μας. ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ.
Και για να μην νιώθουν μονές έρχονται και οι δευτέρες εμφανίσεις των ελληνικών και ισπανικών μεγάλων ομάδων. Για να μπορεί και ο μπαμπάς και ο γιος να παίζουν με την Μπάρτσα και να έχουν τον Μέσι στην ομάδα τους. Μας βλέπω όλους τους μπαμπάδες με πόνους στην ... μέση από το πολύ παιχνίδι.
Φωτιά στα πατζάκια μας. Τι να πρωτοδιαλέξουμε δεν θα ξέρουμε. 
Και όπως επιβεβαιώθηκε ΝΑΙ ! ο Πειραιάς και η Θεσσαλονίκη θα έχουν σύντομα και αυτοί τους εκπροσώπους τους στα ράφια. Ολυμπιακοί Παοκτσήδες και Αρειανοί μην απογοητεύεστε. Η συμφωνία κλείστηκε και ξεκάνει η παράγωγη. Το μόνο που δεν προέβλεψαν την κατασκευή χιλιάδων αστυνομικών να επιβλέπουν τα ντέρμπυ...
Μας βλέπω σύντομα  όλους γύρω από την πράσινη τσόχα να παίζουμε τα ματς πριν τα δούμε στη T.V.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ η τοταλ σοκερ και βάζει το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι μπροστά στο σκορ

By KK

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

επικαιροτητα - ιντερνασιοναλ οπεν φλεβαρης 2011

H Πιτα κοπηκε και το φλουρι επεσε στο κομματι του Χριστου. Καλο σημαδι για την ομαδα μας.
 Τωρα στο διεθνες τουρνουα ομαδικου αυτο το Σαββατο παλι το 25% των συμμετοχων ηταν δικες μας ομαδες. Τρεις στις 12. Ειχαμε ομως τρανταχτες απουσιες και δυσκολευτηκαμε να εχουμε την καλυτερη δυνατη στελεχωση. Αυτο δεν αποτελει επαρκη δικαιολογια για την β ομαδα μας που μπορουσε να προκριθει απο τον ομιλο αλλα δεν τα καταφερε. Η γ ομαδα συνεχισε την αποκομιδη εμπειριων με καλες μεμονωμενες  εμφανισεις. Η α ομαδα ειχε ευκολο ομιλο και περασε πρωτη και μια αγχωτικη νικη στην 8αδα επι των παντα δυνατων Ρολλιγκανς.
Δυστυχως στο ημιτελικο χασαμε απο τους φαλκονς χωρις να μπορεσουμε να τους κοντραρουμε και ετσι τελειωσε για μας το τουρνουα. Ειμασταν ατυχοι γιατι σε ολα τα ματς χαναμε την κληρωση και στηναμε πρωτοι που με 4 παικτες αντι για 5 ειναι μεγαλο ντισαβανταζ. Αλλα μαλλον μπορεσαμε να αντιπαρελθουμε σε αυτο το προβλημα.
Στο ατομικο την Κυριακη ο Κουραμπας με τον πυρετο συντροφο του, αφου απεκλεισε στο ενδοκλαμπικο ντερμπυ (εχει καταντησει κουραστικη η επιμονη των ζευγαρωματων να αλληλοσπαραζονται οι παικτες μας) τον Παπαδοπουλο εφτασε ημιτελικο. Καθε φορα και αλλος Ολυμπιος πλασσαρεται ψηλα αποδεικνυοντας οτι εχουμε ποσοτητα με ποιοτητα στο ροστερ μας.

By KK

Κοπή Πίτας Ολύμπιας 2011

Φωτογραφίες από την κοπή της πίτας της Ολύμπιας