Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Αλέξης Παπαδημητρίου είναι ένα από τα πρώτα παιδάκια που είχε την τύχη να αγοράσει το σουμπουτεο στην Ελλάδα αν κρίνω από το κουτί WORLD CUP EDITION 74 που μου έδωσε. Αυτό από μόνο του δεν θα έλεγε τίποτα το ιδιαίτερο αν όμως γνωρίζοντας τον από κοντά δεν μάθαινα ότι τελειώνοντας το λύκειο πριν 27 χρόνια έφυγε για σπουδές στην Αμερική και στην όποια πλέον είναι από τότε μόνιμος κάτοικος.
Και τώρα 27 χρόνια μετά αδειάζοντας το πατρικό του βρήκε στο πατάρι μια κούτα από τότε φυλαγμένη με πολλά ρετρό κομμάτια της συλλογής του. Θα μπορούσε να τα δώσει στο e-bay άλλα ψάχνοντας στο διαδίκτυο  βρήκε εμάς.
Μιλώντας μαζί μας θεώρησε ότι για χάρη της νοσταλγίας που είχε για τις τόσες όμορφες επιτραπέζιες ποδοσφαιρικές συναντήσεις που είχε με τους παιδικούς του φίλους μιας και οι γιοι του δεν πήραν το μικρόβιο του ποδοσφαίρου να δωρήσει στην λέσχη μας αυτά τα κομμάτια (κερκίδες, προβολείς, ταμπλό του σκορ και διάφορες ομάδες) ώστε όταν με το καλό καταφέρνουμε να φτιαξουμε στο εντευκτήριο την βιτρίνα μας με συλλεκτικά κομμάτια να είναι και τα δικά του εκεί ανάμεσα να τα βλέπει όποτε έρχεται από το μακρινό Μαΐάμι.
Κράτησε μόνο τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Και είπε ότι θα διαβάζει τα νέα μας μέσα απο το σαιτ μας. Νομίζω οτι η ΟΛΥΜΠΙΑ κέρδισε τον πρώτο της οπαδό πέρα από τον Ατλαντικό.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Νέος συμπαίχτης

Ένας ακόμη Σπύρος, ο Μανιάτης αυτή τη φορά, προστέθηκε στο επιτελείο των παιχτών της Ολύμπια. Ένας παίχτης με πάθος για το Σουμπούτεο με πολύ καλές συστάσεις

Καλωσήρθες Σπύρο

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Νέος ηλεκτρονικός χώρος συζητήσεων για την Ολύμπια

Η Ολύμπια δημιούργησε ηλεκτρονικό χώρο με αποκλειστικότητα στα μέλη της. Μπορείτε όλοι οι αθλητές (και μόνο) της Ολύμπια να εγγραφείτε στο
http://olympia-subbi.forumgreek.com/login.forum?connexion