Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Olympia Arena League 2010-2011

OLYMPIA  ARENA  LEAGUE  2010 - 2011
ΕΝΑΡΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Ο Κ Τ Ω Β Ρ Ι Ο Σ   2 0 1 0
Δηλώστε συμμετοχή στο   itec.olympia@gmail.com
ή  στον υπεύθυνο για το πρωτάθλημα  Σεσέ Κώστα
από τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε
για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

μεταγραφες και νεες εγγραφες στο ροστερ μας

Eιμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσουμε οτι ο Δημητρης Κουρτης ειναι πλεον μελος της οικογενειας της Ολυμπια. Η μεταγραφη αυτη ειναι μια ευχαριστη στιγμη για την ομαδα μας μια και ο Δημητρης αποτελουσε τακτικο θαμωνα της λεσχης μας και ειχε κερδισει την συμπαθεια και την εκτιμηση ολων μας με την σταση του και την συμπεριφορα του.
Δεν αποτελει με το αγωνιστικο του παραστημα αυτο που λεμε μεταγραφη αεροδρομιου αν και ειμαστε σιγουροι οτι το αγωνιστικο του μελλον θα ειναι σε διαρκη ανοδο οπως εχουμε αποδειξει οτι το πετυχαινουμε με ολα τα παιδια που εχουν ενταχθει στο παρελθον στο κλαμπ μας.
Το στοιχειο του που μας εχει κερδισει ειναι ο τροπος προσεγγισης των καταστασεων. Οργανωτικος συνεπης και πολυ εργατικος εχει το ιδανικο προφιλ να πλαισιωσει στο αμεσο μελλον την ομαδα εργασιας μας και μαλιστα απο την σημερον αναλαμβανει την χηρευουσα θεση του τεχνικου της Γ ομαδας μας.
Με δεδομενο οτι η ομαδα μας επενδυει κυριως σε προσελκυση και εκπαιδευση νεων ατομων στο χωρο του επιτραπεζιου ποδοσφαιρου χρειαζομασταν εναν ανθρωπο σαν τον Δημητρη να αναλαβει να τρεξει υπευθυνα το συγκεκριμενο πολυ σημαντικο για μας κομματι. Και μαλιστα αμεσα χωρις καμια ιδιαιτερη εξοικειωση με τον νεο του ρολο  μιας και ειναι κατοχος της ιδιας κουλτουρας που πρεσβευει η Ολυμπια.
Καλως ορισες Δημητρη.


Μαλιστα αλλος ενας βετερανος μπαμπας ο Δημητρης Βαγιανος με τον μικρο Βασιλη πηραν το βαπτισμα του πυρος στο νεο "σουμπουτεο". Εδειξαν ενθουσιασμενοι περισσοτερο απο προβληματισμενοι για τον νεο εξοπλισμο και τους αλλαγμενους κανονες και αυτο μας κανει να πιστευουμε οτι ηρθαν για να μεινουν. Αν μεχρι τωρα η ομαδα μας δεν ειχε δωσει ιδιατερο βαρος στο τομεα των πιτσιρικαδων μαλλον οι συγκυριες μας επιβαλλουν να δωσουμε περισσοτερο βαση σε αυτο το κομμα

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

καλοκαιρινα νεα της ομαδας

Οι ειδησεις μας ξεκινανε με μια ιδιομορφη αποχωρηση.
O Nασος Φωτοπουλος ζητησε λογω της μη ενεργης του αναμιξης με τα αγωνιστικα να παψει να φαινεται ως ενεργος παικτης της ομαδας μας. Καταλαβαινουμε επισης οτι υπαρχει ακομη ψυχικο δεσιμο με αλλη ομαδα στην οποια υπηρξε ιδρυτης και σεβομαστε την επιθυμια του.
Τιμης ενεκεν για την προσφορα του στα πρωτα βηματα της Ολυμπια το κλαμπ θα κρατησει μεχρι νεωτερας ως πρωτο προθεμα του ονοματος της την χορηγο εταιρεια του που παραμενει διαφημιζομενη στο συνολο της ενδυσης της ομαδας μας.
Με αφορμη μαλιστα το συγκεκριμενο γεγονος στο αμεσο μελλον οι συναθλητες μας που ειναι ανενεργοι αγωνιστικα θα παψουν να φαινονται στην λιστα των αθλητων αλλα σε μια αλλη λιστα των φιλων της ομαδας μεχρι να ξαναποφασισουν να γινουν ενεργοι αθλητες. Δεν χρειαζομαστε να δειχνουμε εικονικες παρουσιες ηδη οι εν ενεργεια αθλητες μας ειναι πολλοι και αυτο αποτελει τιμη για εμας.
Κλεινοντας να καλωσορισουμε τον Δημητρη Σορωτο στα νεα μελη του κλαμπ μας και της οικογενειας του επιτραπεζιου ποδοσφαιρου. Ενας βετερανος ακομα λατρης του παιγνιδιου που επανεκαμψε.