Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Χρόνια Πολλά Κώστα και Ελένη

Μιας και σήμερα γιορτάζει και ένα ξεχωριστό μέλος του συλλόγου μας να του ευχηθούμε χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Το τελος της χρονιας ερχεται με αναμικτες γευσεις

Μετα απο την παροδο ενος και βαλε μηνος ενημερωτικης αδρανειας ειμαστε παλι μαζι σας.

Ηταν ενας δυσκολος μηνας που χαρακτηριστηκε απο τον δευτερο γυρο του ομαδικου πρωταθληματος, την ολοκληρωση της κανονικης διαρκειας του εσωτερικου πρωταθληματος και την αποφαση μας να μην συμμετασχουμε στο πρωταθλημα Ελλαδας ατομικου μεχρι καποια πραγματα επιτελους να μπουνε σε μια σειρα.

Το ομαδικο φετος μαλλον θα επρεπε να το ξεχασουμε σαν εμπειρια. Οργανωτικα απογοητευσε τους συμμετεχοντες αλλα και αγωνιστικα η εμφανιση της πρωτης μας ομαδας ηταν κατωτερη του αναμενομενου. Μεμονωμενα θετικα αποτελεσματα δεν σβηνουν την 5η θεση στην τελικη καταταξη ουτε ψαχνουμε για δικαιολογιες στην εχθρικη αντιμετωπιση που ειχαμε απο διοργανωτες και διαιτησια.

Η δευτερη ομαδα ηταν παρηγορια που εφτασε στην προσδοκουμενη 6η θεση και ετσι μπηκε στα πλεη οφφ αλλα μεχρι εκει.
Το μονο που μας κανει περηφανους οτι δωσαμε δυναμικο παρων με πλεον των 11 παικτων και παλι.

Χωρις να θελω να επεκταθω παραπανω νομιζω οτι και η αποχη μας στο πρωταθλημα ατομικου αποδοκιμαζει αφενος τα κακως κειμενα του ελληνικου σουμπουτεο αλλα αποδεικνυει οτι δεν ειμαστε μονο στα λογια ομαδα αλλα και στις πραξεις παρεα αληθινη.

Και αυτο το εζησαν ολοι που πηραν μερος στο εσωτερικο μας πρωταθλημα. Απο τους 30 δηλωθεντες οι 24 ολοκληρωσαν τα παιγνιδια τους και μπηκαν στα πλεη οφφ. Και οι τρεις διαμορφωθεισες κατηγοριες ειναι αμφιρροπες και με παιγνιδια γεματα ενδιαφερον.

Ο Δ.Μαυρομητρος οδηγει την α κατηγορια με 3 βαθμους διαφορα απο τον δευτερο και μολις 7 απο τον εβδομο πραγμα που απο μονο του δειχνει οτι θα εχουμε κυριολεκτικα ματς ζωης και θανατου μεχρι τελους.

Στην Β κατηγορια ο Γκιοχαλας επικεφαλης αλλα τα χνωτα των διωκτων του ειναι σαν σαουνα. Ενα στραβοπατημα και μπορει κυριολεκτικα να ανατραπει ολη η βαθμολογικη σειρα. Κανεις δεν τολμαει προβλεψεις μια και ολοι που εμειναν εκτος α κατηγοριας θελουν την επικρατηση στην β για να αμβλυνουν τις εντυπωσεις.

Στην Γ κατηγορια βρισκονται δικαιως ολοι οι παικτες που ξεκινησαν προσφατα τις αγωνιστικες τους παραστασεις. Οι πιο εμπειροι κατελαβαν τις ψηλοτερες θεσεις και δικαιως ονειρευονται την τελικη επικρατηση και οι νεοτεροι συλλεγουν εμπειριες για την νεα χρονια.

Μεχρι το πρωτο σαββατοκυριακο του Ιουνη θα πρεπει να εχουν ολοκληρωθει ολες οι αγωνιστικες υποχρεωσεις του πρωταθληματος. Τοτε με το καλο θα διεξαχθει και το κυπελλο μας. Θα ειναι η απολυτη φιεστα. Θα γινουν οι απονομες του πρωταθληματος και θα ειναι καλεσμενοι να συμμετεχουν στο χαπενινγκ αυτο οσοι εχουν τιμησει με την παρουσια τους την λεσχη μας. Θα δωθουν αναμνηστικα σε ολους και θα κλεισει με την γνωστη κληρωση δωρου.

Και οπως παντα στην λεσχη μας ο τροπος διεξαγωγης του κυπελου θα ειναι κατι πρωτοποριακο ως συλληψη. Το μονο που σας λεμε οτι θα γινουν προκριματικοι ομιλοι και οι παικτες θα χωριστουν αναλογα με την καταταξη τους στο πρωταθλημα (εξτρα κινητρο η καλη πορεια σε αυτο) ή με την δυναμικοτητα τους οι μη συμμετεχοντες του πρωταθληματος και θα οδηγηθουμε σε φαιναλ φορ. Ολοι -μα πραγματικα ολοι- ετσι θα μπορουν να εχουν δικαιωμα στο ονειρο της συμμετοχης σε εναν ημιτελικο -γιατι οχι και τελικο- χωρις να χρειαστει να εναποθεσουν τις ελπιδες τους μονο στην κληρωτιδα.

Μεινετε συντονισμενοι γιατι τα καλυτερα δεν εχουν ερθει ακομα.