Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Περαστικά Big Stamy

Ευχόμαστε περαστικά στο "συμπαγές" στήριγμα της ομάδας Μπιγκ Στάμυ γιατί όπως μάθαμε σε προσπάθεια να κάνει διπλή πιρουέτα για να βάλει γκολ χτύπησε το πόδι του.

Περαστικά και τον περιμένουμε ξανά στην αγωγιστική δράση

Αποχωρηση παικτη

O Ευγενιος Πλυτας μετα απο ενα χρονο αγωνιστικης παρουσιας και μισο παντελης απουσιας δεν αποτελει μελος της ομαδας μας μιας και ο ιδιος επελεξε να υποκυψει σε προταση αλλου κλαμπ.
Τον ευχαριστουμε για την εστω και μικρη προσφορα του στην ολιγοχρονη παραμονη του και του ευχομαστε να μην νοσταλγησει το κλιμα της ομαδας μας

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Καλά χριστούγεννα

 

normal_00029180 Η ομάδα της Ολύμπια σας εύχεται χρόνια πολλά

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Βαφτηκε πορφυρο το Περιστερι

Συγκλονιστικη η παρουσια των παικτων της Ολυμπια στο Διεθνες Τουρνουα του Περιστεριου. Παροτι υπηρχαν χτυπητες απουσιες η ομαδα εδωσε βροντερο παρων.
Το σαββατο το πρωι ο Δ.Κουραμπας ανοιξε την αυλαια φτανοντας ημιτελικο βετερανων μην αποφευγοντας να κανει την συνηθισμενη του γκελα.
Το σαββατο το μεσημερι στο ομαδικο με τρεις κομπλε πενταδες κατακλυσαμε την σαλα. Στο αγωνιστικο κομματι η πρωτη ομαδα περασε ευκολα τον ομιλο αλλα δυστυχως εχασε στο νοκ αουτ "οκτω προς τεσσερεις" εξαιτιας της ατυχιας αλλα και της λαθεμενης προσεγγισης του ματς απο τον προπονητη. Και η β ομαδα μας μπηκε οκταδα και εχασε στις λεπτομερειες αλλα κερδισε τις εντυπωσεις και τον Δ.Ζαρογιαννη  που δεν επηρεαστηκε απο την αποχη και δειχνοντας οτι εχει μικρυνει η ψαλιδα μεταξυ των παικτων που απαρτιζουν τις δυο πρωτες ομαδες. Και τελος η γ ομαδα με τα νεα μελη μας επαιξε για την εμπειρια και την αποκομιδη παραστασεων.
Τελος την κυριακη στην οπεν κατηγορια ο Κ.Σεσες εβγαλε ματια φτανοντας στα ημιτελικα καθαριζοντας στο διαβα του συμπαικτες και φαβορι. Κερδισε τον δικο μας Γ.Παπαδοπουλο στην 8αδα - συνεχιζει ο Γιωργος την ανοδικη του πορεια- τον Γ.Κουτη των φαλκονς στην 16αδα και νωριτερα τον Κουραμπα στα πεναλτι.

Ο Σ.Πατρινος εχασε με το κεφαλι ψηλα απο τον Τριανταφυλλου,ο Δ.Πατρινος και ο Σταμοκωστας απο τον Μπεη -αν και ο Σταμυ τα εκανε μανταρα στον ομιλο και ο Καστελλανος και ο Φωτης ο Λαμπι περασε τον ομιλο σε αντιθεση με τον αδελφο του τον Διαμαντη που παροτι επανεμφανισθηκε μετα απο καιρο αποκλεισθηκε στον ομιλο .

Ο Ματσοπουλος στο περιφερειακο λυγισε στην παραταση του ημιτελικου ενω ο Ξιφαρας προδωθηκε παλι απο την αμυνα του και ο Κρικελης συνεχισε την ταχυρυθμη συγκομιδη παραστασεων.
Τωρα μας μενει να ευχηθουμε καλο ταξιδι καλη διασκεδαση και καλη επιτυχια στους Πατρινους στον Σταμυ και στον Σιουλα που πανε να μας εκπροσωπησουν στην Μαδριτη το σαββατοκυριακο και οι υπολοιποι θα παιξουμε στο σατελαιτ της Ηλιουπολης.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ο Παπαδοπουλος στο Βερολινο

Ο συνεχως ανερχομενος τον τελευταιο καιρο Γ.Παπαδοπουλος εκανε το ταξιδακι του στο ομορφο Βερολινο για να παρει μερος -επροσωποντας τα χρωματα της Ολυμπια- στο διεθνες τουρνουα που εχει ως κυριο χαρακτηριστικο του τα ρετρο -υφασματινα- γηπεδα.
Δυστυχως ομως εμεινε εξω απο την φαση των ομιλων γιατι ακομα θελει περισσοτερο προσηλωση στον τομεα της διαχειρισης των αγωνων. Δεν πειραζει ομως η αποκομιδη εμπειριων και παραστασεων ποτε δεν εβλαψε κανεναν.
Ο δεκεμβρης μπηκε και το σατελαιτ της Μαδριτης ετοιμαζεται να υποδεχθει 4 Ολυμπιους. Οι Patrinos bros και οι Sioulas, Stamokostas ετοιμαζονται να κουνησουν την πορφυρη φανελα μας στις Ισπανικες αρενες.
Αραγε θα καταβαλουν τους σπανιολους ταυρους; Σε τρεις εβδομαδες θα μαθουμε.

Στο μεταξυ μας περιμενει ενα ακομα διεθνες τουρνουα εν Ελλαδι. Και θελουμε μια ακομα καλη παρουσια για να την συνδυασουμε με την διασκεδαση του παιχνιδιου. Και θα ειναι μια καλη προβα για ολα τα νεα παιδια να δουνε που βρισκονται απο αγωνιστικης πλευρας και για μερικους απο τους παλαιοτερους να διασκεδασουν τις κακες εντυπωσεις τελευταιων εμφανισεων...