Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Οκτωβριανό μίνι τουρνουά

mwi0001l

Η Ολύμπια πιστή στο μηνιαίο ραντεβού της διοργανώνει μίνι τουρνουά Subbuteo στη Λεωφ. Αλεξάνδρας το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 16:00. Όσοι θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο σουμπουτεϊκό απόγευμα μπορούν να συμμετάσχουν.

Πληροφορίες:

Χώρος Διεξαγωγής Χάρτης λέσχης Subbuteo
Ημερομηνία Διεξαγωγής Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009
Ομάδα Διεξαγωγής Itec Olympia
Email συμμετοχής itec.olympia@gmail.com
Τηλέφωνο Συμμετοχών 6944743232
Ώρα προσέλευσης 15:30
Ώρα Έναρξης 16:00

 

Συμμετοχές στο email, στο παραπάνω τηλέφωνο αλλά και και στο χώρο των αγώνων

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

1ο Κυριακάτικο μινι τουρνουά της Ολύμπια

Δεκατεσσερεις σουμπουτειστες βρεθηκαν την Κυριακη για να παιξουν με κινητρο μονο την αγαπη τους για το χομπι τους ενα τουρνουα σε μια αποκλειστικα λεσχη σουμπουτεο.

Με προοπτικη να μην τραβηξει πολυ σε μακρος διοργανωση επιλεχθηκε το συστημα σουις 3 αγωνων. Το αποτελεσμα ηταν οτι ολοι περασαν πολυ καλα και τελικα παιξαμε 5 αγωνιστικες παρακαλω. Και το φαιρ πλεη των αγωνιζομενων δεν αφησε ποτε δυσαρεσκεια σε κανεναν η αποφαση για διεξαγωγη των αγωνων χωρις διαιτητη.

Για την ιστορια νικητης ηταν το αδιαφιλονικητο και ακλονητο φαβορι (ΕΓΩ, Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΧΡΗΣ) παροτι υπηρξαν πολλοι θρασσεις και αιθεροβαμωνες σφετεριστες της ανωτεροτητας του.

Στα αρνητικα παρελειπομενα θα πρεπει να βαλουμε την απουσια ενος φιλου που μας τιμουσε παντα με την παρουσια του. Και φυσικα την ασχημη φυσικη κατασταση του Γκρισινο του ελληνικου σουμπουτεο του Β.Καδινοπουλου που κλαταρε κυριολεκτικα σωματικα στο τριτο ματς ενω τα αποτελεσματα του δεν προδιδαν την μακροχρονη αποχη του.

Τα υπολοιπα παρεμειναν πιστα στην παραδοση της διοργανωσης και καφεδακι χυμοι νερακι κρουασανακια μπισκοτακια μπαρες δημητριακων και Γυαλινο Κυπελλο για τον τροπαιουχο ηταν το ντεκορ αυτου του ευχαριστου κυριακατικου πρωινου.

Θα τα πουμε παλι τον επομενο μηνα σε ενα μοτιβο που θελουμε να καθιερωσουμε για οσους θελουν να παιζουν με τη σκέψη τους στο παιχνίδι.
Ευχαριστουμε οσους μας τιμησαν με την παρουσια τους και ελπιζουμε να φανηκαμε ανταξιοι της ως οικοδεσποτες.